Eveniment

Situația la Vama Nădlac în ultimele 24 de ore

Situația la Vama Nădlac în ultimele 24 de ore
Adora Beauty

Prin punctele de frontieră de la nivelul întregii ţări, miercuri, au efectuat formalitățile de control aproximativ 61.500 persoane, cetățeni români și străini, cu peste 30.600 mijloace de transport (dintre care 15.419 automarfare).

Pe sensul de intrare au fost aproximativ 29.000 persoane cu 13.900 mijloace de transport, iar pe cel de ieşire 32.500 persoane cu 16.700 mijloace de transport.

Frontiera cu Ungaria a fost tranzitată de aproximativ 26.900 de persoane şi 15.600 de mijloace de transport (8.044 automarfare), din care pe sensul de intrare în ţară au fost aproximativ 10.700 de persoane cu 6.200 mijloace de transport.

Poliția de frontieră lucrează la capacitatea maximă permisă de infrastructura punctelor de trecere, în prezent traficul derulându-se cu operativitate fără a se înregistra timpi de aşteptare. În continuare recomandăm participanţilor la trafic tranzitarea tuturor punctelor deschise traficului internaţional, astfel încât să evităm apariţia suprasolicitărilor doar a unora dintre acestea“, transmit reprezentanții Poliției de Frontieră.

Informaţii privind situaţia punctelor de frontieră deschise traficului internaţional se regăsesc pe aplicaţia Trafic on-line care poate fi accesată la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/.

În ceea ce priveşte activităţile specifice, în  zonele de competenţă – punctele de trecere şi  “frontiera verde” – poliţiştii de frontieră au constatat: 34 fapte ilegale (28 infracţiuni şi 6 contravenţii) săvârşite atât de cetăţeni români, cât şi străini; au fost descoperite independent sau în colaborare cu alte instituţii, bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal în ţară), care depăşeau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de peste 400 lei; valoarea amenzilor contravenţionale aplicate se ridică la aproximativ 1.400 lei.

Nu s-a permis intrarea în ţară a 111 de cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege şi nu s-a permis ieşirea a 9 cetăţeni români din diferite motive legale.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*