Administrație

Alin Nica: „Locul nu a fost ales la întâmplare, se știe că în zonă nu se respectă tonajul, în special de către transportatorii de piatră”

Alin Nica: „Locul nu a fost ales la întâmplare, se știe că în zonă nu se respectă tonajul, în special de către transportatorii de piatră”
Adora Beauty

Președintele CJ Timiș s-a întâlnit astăzi într-o vizită de lucru cu primarul comunei Mașloc și președintele CJ Arad pentru a identifica soluții tehnice privind eficientizarea controlului TIR-urilor cu cântarul electronic de pe DJ 691.

Este vorba despre cântarul electronic pentru camioanele  care tranzitează  drumul dintre Timișoara și Lipova. Una dintre investițiile Consiliului Județean Timiș, care în prezent este în derulare și vizează construirea unui spațiu de servicii și control pentru verificarea tonajului pe Drumul Județean 691, în extravilanul satului Alioș.

Am fost într-o vizită de lucru la cântarul de pe DJ 691, de la intrarea în Alioș, la limita cu județul Arad spre Lipova. Locul nu a fost ales la întâmplare, se știe că în zonă nu se respectă tonajul, în special de către transportatorii de piatră. La întâlnire au participat și au contribuit cu idei și experiență președintele Consiliului Județean Arad și primarul comunei Mașloc. Am discutat despre eficientizarea controlului cu acest cântar care nu a fost folosit până acum la întreaga sa capacitate, ci doar sporadic. Am identificat soluții tehnice și pe viitor vom cere sprijinul poliției, instituție ce poate aplica sancțiuni în cazul depistării unor nereguli care duc la deteriorarea drumului și disconfortul locuitorilor din zonă. Ce am vrut să subliniez este că, pe lângă investițiile făcute de Consiliul Județean, avem nevoie de participarea și sprijinul cetățenilor și antreprenorilor în dezvoltarea județului, inclusiv prin respectarea regulilor”, a transmis Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*