Eveniment

Tineri prinși după ce au comis înșelăciuni

Tineri prinși după ce au comis înșelăciuni

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Lugoj au identificat azi doi bărbați de 26 și 30 de ani bănuiți de comiterea infractiunii de înșelăciune.

În fapt, la data de 29.12.2020, indivizii au pătruns într-un supermarket de pe strada Tapiei din Lugoj și au solicitat angajatei să le schimbe mai multe bancnote cu cupiura de 200 de lei, iar prin distragerea atenției au plecat cu 900 de lei în plus față de suma inițială pe care o aveau de schimbat în bancnote de o valoare mai mică.

În cauză s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de cei doi bărbați de 30 și 26 de ani, ambii din Timisoara, acestia fiind reținuți pe bază de ordonanță pe o perioada de 24 de ore pentru săvârșirea infractiunii de înșelăciune, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

În cursul zilei de mâine urmeaza a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Prejudiciul in valoare de 900 lei nu a fost recuperat.

Cercetarile continuă în vederea stabilirii întregii activități infractionale a celor doi bărbați și recuperarea integrală a prejudiciului.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*