Politic

PSD Timiș: „Japcă în toată regula cu banii din ultima rectificare de la Guvern”

PSD Timiș: „Japcă în toată regula cu banii din ultima rectificare de la Guvern”
Adora Beauty

Reprezentanții PSD Timiș ies la atac, nemultumiți de banii de la Guvern, din ultima rectificare, alocați primăriilor din județ. Prin intermediul unui comunicat de presă aceștia lansează un atac la adresa lui Alin Nica și a prefectului Liliana Oneț, pe  care îi acuză de incompetență.

Japcă în toată regula cu banii din ultima rectificare de la Guvern. Fondurile au fost împărțite exclusiv pe criterii politice, în funcție de culoarea primarului. Sloganurile prețioase afișate de liberali în campaniile electorale recente nu pot masca o hoție ca aceasta, în care banii merg cu prioritate la primarii de casă ai președintelui Nica.

Orașul Recaș primește 55 de mii de lei, de trei ori mai puțin ca Dudeștii Noi și de șase ori mai puțin decât Dudeștii Vechi, localitatea Șag primește 52 de mii de lei, de patru ori mai puțin ca Sânandrei, iar Remetea Mare 59 de mii de lei, prin comparație cu Pișchia care a primit de trei ori mai mult.

Alin Nica se dovedește un politruc care nu depășește nivelul de primar de comună, așa cum doamna prefect Liliana Oneț îşi confirmă imaginea de om fără valoare, docil executant de partid.

Conducerea liberală a județului nostru demonstrează ceea ce se vede și în plan național, unde negocierile sunt întinse ca elasticul doar pentru a obține putere cât mai multă, și anume că ciolanul trebuie ținut cu dinții iar clienții de partid trebuie serviți cu prioritate”, a transmis PSD Timiș.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*