Educație

Premii pentru elevii cu rezultate bune la învățătură din Lenauheim

Premii pentru elevii cu rezultate bune la învățătură din Lenauheim
Adora Beauty

Patruzeci de elevi cu rezultate bune la învățătură din Lenauheim au primit câte o tabletă și un abonament de internet pe un an.

Acțiunea a fost realizată de Asociația Pax, pachetele fiind înmânate copiilor de Marius Pintilie, directorul executiv al asociației. “Am vorbit în urmă cu o lună cu domnul primar Ilie Suciu, la ședința asociației și în acest fel am reușit să orientăm activitatea pe nevoile actuale ale învățământului, anume accesul la internet, acum că școala se desfășoară online”, a precizat Marius Pintilie.

De asemenea, fiecare elev a primit și câte o trusă de igienă orală. Bugetul acțiunii “Pax premiază excelența copiilor” a fost de aproximativ 30.000 de lei, iar evenimentul a ajuns la ediția a 10-a.

Asociația Pax are menirea de a sprijini comunitățile locală, printre evenimentele organizate fiind premiul de literatură Petre Stoica, dar și alte activități în sprijinul copiilor de la Școala Specială Dumitru Ciumăgeanu.

„Țin să le mulțumesc pe această cale celor de la Asociația Pax, acești copii merită tot ajutorul pe care îl putem oferi. De asemenea le mulțumesc firmelor locale care s-au implicat în realizarea acestei acțiuni.

Noi, la nivelul Primăriei Lenauheim, în Consiliul Local, am demarat procedurile legale pentru achiziționarea a 400 de tablete și 15 table inteligente, dedicate elevilor de la școlile de pe raza comunei. Proiectul este în faza de evaluare și ne străduim să grăbim lucrurile cât de mult posibil, astfel încât dispozitivele să ajungă cât mai repede la beneficiari, respectiv elevii din Bulgăruș, Grabaț și Lenauheim”, a precizat primarul Ilie Suciu.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*