Educație

Concurs online ARTA RECICLĂRII, organizat de ADID Timiș

Concurs online ARTA RECICLĂRII, organizat de ADID Timiș

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș împreună cu organizațiile partenere care implementează răspunderea extinsă a producătorului și cu partenerul său Lions Club Timișoara – Dinamic Club, desfășoară un nou concurs online ARTA RECICLĂRII, destinat elevilor claselor pregătitoare și claselor I-XII.

Concursul se desfășoară în perioada 7-23 decembrie 2020 și se adresează copiilor din unitățile de învățământ primar, gimnazial și liceal din județul Timiș, zona 1 Timișoara, 0 Ghizela, 3 Deta, 4 Făget.

Concursul se desfășoară pe trei secțiuni astfel:

Secțiunea I: Elevii din clasele pregătitoare și I – IV trebuie sa realizeze un desen sau o pictură în care să ilustreze importanța colectării separate/reciclării, liberă creativitate.

Secțiunea II: Elevii din clasele V-VIII trebuie să realizeze un obiect din materiale reciclabile. Astfel, se evidențiază importanța colectării separate și reutilizarea deșeurilor reciclabile.

Secțiunea III: Elevii din clasele IX-XII trebuie să realizeze un video-film sau colaj de fotografii,  despre deșeurile reciclabile și posibilitatea refolosirii lor.

Premiile  acordate constau în:

Premiul 1: Tableta x 12 bucăţi

Premiul 2: Multifunctională imprimantă x 24 bucăţi

Premiul 3: Cască audio x 36 bucăţi

Premii de participare: 720 de șepcuțe inscripționate și diplome de participare.

Premiile vor fi împărțite în mod egal pe cele trei secțiuni de învățământ.

Reprezentanții ADID Timiș transmit căobiectivul organizatorilor e acela de a  dezvolta o atitudine responsabilă a elevilor și profesorilor față de gestionarea deșeurilor și  față de procesul de precolectare separată a deșeurilor .

Mai multe informații și regulamentul concursului „ARTA RECICLĂRII” găsiți pe www.adidtimis.ro.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*