Administrație

A început asfaltarea în satul Herneacova

A început asfaltarea în satul Herneacova

Primarul orașului Recaș, Pavel Teodor, a anunțat că deși alegerile locale au trecut și suntem în primele luni ale mandatului 2020-2024, lucrările de investiții vor continua în același ritm.

Desigur, în satul Herneacova aceste lucrări de asfaltare s-au demarat în luna iunie în baza unui contract anual, pe două loturi. Joi, s-a așternut primul strat de asfalt pe lotul nr. 1 (străzile existente în dreapta drumului principal). Condițiile climatice sunt încă favorabile acestor lucrări”, a transmis primarul Pavel Teodor.

Edilul a mai precizat că se are în vedere ca în maxim 7 zile să fie asfaltate toate străzile existente în Lotul nr. 1 atât cu stratul de rezistență, cât și cu cel de-al doilea strat de asfalt (stratul de uzură). În acest ritm, există premisele ca întregul sat Herneacova să fie finalizat până la sfârșitul lunii iunie 2021, așa cum prevăd termenii contractului.

Reamintim locuitorilor noștri cu această ocazie că s-au terminat lucrările și în satul Stanciova, aflându-se în curs de desfășurare lucrările de asfaltare în satul Bazoș, precum și drumul de legătură dintre Bazoșul Vechi și Bazoșul Nou. Pe parcursul anului 2021 se vor asfalta și ultimele străzi din Recaș, precum  și cele rămase în satul Petrovaselo”, a mai precizat primarul.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*