Eveniment

Continuă acțiunile de verificare a respectării măsurilor impuse în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19

Continuă acțiunile de verificare a respectării măsurilor impuse în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19

În cursul zilei de ieri, peste 250 de forțe au acționat pe raza județului Timiș, pentru verificarea respectării măsurilor și interdicțiilor impuse în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19.

Astfel, sub coordonarea instituției prefectului, polițiștii timișeni, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, au procedat la verificarea zonelor în care se pot forma aglomerări de persoane, spații comerciale dar și a mijloacelor de transport persoane, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19.

La activităţi au participat peste 250 de forţe de ordine, fiind verificate 150 de societăți comerciale, precum şi 282 de mijloace de transport persoane, dintre care 244 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate aproximativ 2700 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 486 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 133.050 de lei. 480 de sancțiuni, în valoare de 113.050 de lei au fost pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare.

Aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare, pe raza întregului județ, pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus și impunerea respectării legislației.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*