Eveniment

Polițist din Lugoj tăiat cu cuțitul după ce a atenționat un bărbat să poarte mască

Polițist din Lugoj tăiat cu cuțitul după ce a atenționat un bărbat să poarte mască

Un ofițer din cadrul poliției municipiului Lugoj a fost rănit cu un cuțit, marți dimineața, într-o altercație cu un bărbat pe care îl atenționase pentru că nu purta mască.

În Timiș, rata de infectare cu coronavirus a ajuns la 4,15, iar masca este obligatorie în toate spațiile închise sau deschise.

Ofițerul participa la o acțiune de verificare a respectării regulilor de prevenție împotriva COVID-19, când, pe strada Timișoarei din Lugoj, a abordat un bărbat care efectua niște lucrări. Din primele informații reiese că omul legii i-ar fi cerut individului explicații pentru faptul că nu purta masca, însă acesta a devenit agresiv, potrivit Lugoj Info.ro

Bărbatul, angajat la societatea locală de apă-canal, s-ar fi enervat și a intrat într-o altercație cu ofițerul. În timpul imobilizării, bărbatul care avea asupra lui un cuțit, l-a rănit pe polițist la mână.

Omul legii a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale, iar agresorul a ajuns în custodia poliției. Polițiștii au demarat o anchetă și, în funcție de rezultatul ei, urmează să ia măsuri împotriva bărbatului.

Lugoj de află în scenariul roșu din data de 28 octombrie, după ce, la nivelul județului Timiș, rata de infectare cu COVID-19 a depășit 3 cazuri la 1000 de locuitori. Asta înseamnă că masca este obligatorie în toate spațiile publice, închise sau deschise.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*