Eveniment

Polițiștii au dat 555 de amenzi într-o singură zi pentru nepurtarea măștii de protecție în Timiș

Polițiștii au dat 555 de amenzi într-o singură zi pentru nepurtarea măștii de protecție în Timiș

Polițiștii timișeni împreună cu forțele de ordine locale au intensificat controalele privind modul de respectare a măsurilor luate pentru prevenirea efectelor pandemiei de COVID-19.

Doar în ultima zi au fost sporite verificările în zonele aglomerate, în centre comerciale, terase și în mijloacele de transport în comun.

În 24 de ore au fost aplicate 577 de sancțiuni contravenționale în valoare de 69.850 de lei. Dintre acestea, 555 de amenzi au fost aplicate pentru nepurtarea măștii sanitare.

„La activităţile de verificare desfășurate ieri au participat 254 de forţe de ordine, fiind verificate 171 de societăți comerciale precum şi 144 de mijloace de transport, dintre care 83 de mijloace de transport în comun. Totodată, au fost legitimate 2300 de persoane”, anunță Poliția Timiș.

Oamenii legii precizează că nerespectarea măsurilor individuale de protecție constituie contravenție și sunt sancționate cu amenzi cuprinse între 500 și 2.500 de lei.

Poliția Timiș reamintește că organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive) este interzisă, iar în situația în care forțele de ordine constată că aceste interdicții sunt încălcate, vor interveni cu fermitate și vor aplica sancțiuni contravenționale.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*