Politic

Ionuț Nasleu riscă să fie dat afară din partid. Vezi ce a declarat președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica

Ionuț Nasleu riscă să fie dat afară din partid. Vezi ce a declarat președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica

Conducerea PNL Timiș va analiza conduita lui Ionuț Nasleu, directorul Piețe SA, în prima ședință a Biroului Permanent Județean după declarațiile jignitoare recent făcute de acesta la adresa membrilor USR Timiș, dar si la președintele Iohannis si premierul Ludovic Orban.

PNL Timiș se delimitează de declarațiile domnului Ionuț Nasleu și dezaprobă total atât limbajul, cât și ideile vehiculate de acesta. În calitate de om și președinte al PNL Timiș consider inacceptabilă ieșirea nervoasă a domnului Ionuț Nasleu în spațiul public online, motiv pentru care voi da curs propunerii colegilor liberali de a analiza conduita domnului Nasleu în prima ședință a Biroului Permanent Județean al PNL Timiș. În conformitate cu statutul PNL, pentru astfel de declarații se prevede excluderea acestuia din partid, demersuri pe care le vom începe. Astfel de comportamente nu fac cinste nimănui. Pe viitor ne dorim și ne vom asigura ca imaginea și calitatea de liberal timișean să nu mai fie asociate cu asemenea conținut și vocabular.

Misiunea de curățare morală a partidului de astfel de persoane este una dintre prioritățile asumate de noua conducere a PNL Timiș, care este hotărâtă să acționeze și în cazul altor persoane care desconsideră valorile și principiile fundamentale ale Partidului Național Liberal”, a transmis prin intermediul unui comunicat de presă, Alin Nica, președintele interimar PNL Timiș.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*