Eveniment

Trei adolescenți, prinși de poliție după ce au ajuns la Sibiu cu o mașină furată din Calea Șagului

Trei adolescenți, prinși de poliție după ce au ajuns la Sibiu cu o mașină furată din Calea Șagului

Trei minori de 14, 15 și 16 ani, bănuiți de furtul a două autoturisme sunt cercetați de polițiștii timișeni.

Joi, polițiștii Secției 5 Timișoara împreună cu polițiștii Secției 3 Timișoara s-au deplasat în municipiul Sibiu, unde au fost depistați cei trei minori cu un autoturism sustras de pe Calea Șagului din Timișoara.

Aceștia au fost preluați de polițiștii timișeni pentru continuarea investigațiilor. În fapt, la data de 16 octombrie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au spart geamul unui autoturism parcat pe Calea Aradului din Timișoara de unde au sustras suma de 500 de lei și o cheie de rezervă de la o altă mașină parcată în apropiere, ulterior procedând la sustragerea autoturismului căruia ii aparținea cheia.

La scurt timp, în data de 19 octombrie a.c., polițiștii au fost sesizați că un alt autoturism a fost sustras de către persoane necunoscute de pe Calea Șagului din Timișoara.

Astfel, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 5 Timișoara au reținut pentru 24 de ore minorul de 16 ani sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

În cauză, continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a minorului de 16 ani precum și stabilirea calității procesuale a minorilor de 14 și 15 ani.

„Totodată, facem precizarea că în ultima perioadă pe raza municipiului Timișoara au fost sesizate mai multe furturi din auto, iar din investigațiile preliminare, se pare că cei trei minori sunt bănuiți de comiterea acestor fapte. Polițiștii efectuează in continuare cercetări pentru stabilirea activității infracționale a bănuiților”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*