Politic

OFL Timiș și Alina Gorghiu, senator PNL de Timiș și ambasador al României la Women Political Leaders, lansează „DezvoltarEA României”

OFL Timiș și Alina Gorghiu, senator PNL de Timiș și ambasador al României la Women Political Leaders, lansează „DezvoltarEA României”
Adora Beauty

OFL Timiș și Alina Gorghiu, senator PNL de Timiș și ambasador al României la Women Political Leaders, lansează „DezvoltarEA României”, cea mai largă dezbatere online din regiunea noastră, la care voi sunteți VOCEA principală!

Ești femeie și simți că nu te ascultă nimeni sau te lovești des de discriminare de gen? Ai idei constructive despre care știi că pot schimba măcar un pic societatea în care trăim? VINO alături de noi!

Vrei să modifici o lege? Ai identificat ceva care nu funcționează cum trebuie din cauza legislației? Simți că ar fi nevoie de o anumită măsură, într-un anumit domeniu? Ai încercat să faci vreun demers și te-ai blocat în legi stufoase și alambicate? Sau pur și simplu, ai o idee mișto care merită susținere?

Împreună găsim SOLUȚII!

Ce trebuie să faci? Lasă aici un comentariu cu propunerile și ideile tale până pe data de 29 octombrie. Apoi, timp de o săptămână, echipa noastră le va pune cap la cap și va selecta proiectele fezabile. Pasul următor: organizăm un webminar la care te încurajăm să participi.

Finalul: proiecte legislative asumate care ajung în Parlament și care vor fi susținute de cei care ne reprezintă.

Hai să fim o VOCE!

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*