Politic

Sorin Grindeanu, despre listele PSD Timiș pentru Parlament: Am adus specialiști din toate domeniile

Sorin Grindeanu, despre listele PSD Timiș pentru Parlament: Am adus specialiști din toate domeniile

PSD Timiș și-a depus, joi, candidaturile pentru Parlament la Biroul Electoral Județean aflat în incinta Palatului Administrativ.

„Așa cum ați văzut și în ceea ce facem la nivel național, noi consideră că ne aflăm la un nou început, fie că vorbim de ceea ce facem la București, fie că vorbim despre ceea ce se întâmplă aici, la Timișoara. În aceste zile lucrăm, și e aproape de finalizare, la oferta electorală. Avem un prim draft pe economie și agricultură, mâine probabil o să ieșim cu cele pe educație, sănătate ș.a.m.d. În al doilea rând, pot spune că am finalizat în mare, chiar în totalitate, listele cu care PSD vine în fața electoratului la nivel național. Am încercat să aducem și am reușit, specialiști din toate domeniile astfel încât să venim cu un aer proaspăt, un aer nou. De asemenea, sunt foarte mulți oameni noi, alții care nu au avut susținerea organizațiilor județene nu se mai regăsesc pe listele PSD”, a afirmat Sorin Grindeanu, prim-vicepreședintele PSD la nivel național, care deschide lista PSD Timiș la Camera Deputaților.

„Pe listele PSD Timiș veți regăsi oameni tineri, dar oameni cu experiență, care au făcut parte din guverne, oameni care au făcut parte din actualul Parlament, oameni integri, asupra cărora nu planează niciun fel de suspiciune, oameni care s-au născut aici, în Banat. După alegerile acestea, cei care vor fi votați de către timișeni vor trebui să se ducă la București, să identifice problemele județului Timiș, să facă un plan pe termen mediu și lung asupra obiectivelor pe care trebuie să le îndeplinim cu toții acolo. Pe listele celorlalte partide veți regăsi mai mulți parașutați de la București, pe care nu îi vom mai vedea pe aici după ce va trece această campanie electorală. Fac apel la ceilalți contracandidați la o campanie decentă și mă leg de afirmațiile unui președinte al unei organizații, care ieri îmi spunea că la PSD Timiș au fost impuși oameni. La PSD Timiș sunt oameni din PSD Timiș, nu e nimeni parașutat de la București pe locurile eligibile, sunt oameni care au demonstrat în acești ani că sunt interesați de proiectele județului Timiș”, a declarat deputatul Alfred Simonis, al doilea pe lista pentru Camera Deputaților.

„Pe liste sunt oameni care și-au făcut datoria acolo unde au fost și de fiecare dată au fost interesați de binele județului Timiș. Aș vrea să îi transmit aceluiași președinte de partid liberal că îi voi transmite listele de prezență de la Senat să facă o analiză el personal cu privire la cine a fost mai prezent sau nu la ședințele Senatului în această perioadă. Sper că concluzia pe care o va trage este cea decentă și de bun simț pentru că e greu din birourile de presă să îți dai seama ce se întâmplă în plen. Îi readuc aminte că a lucrat cu mine patru ani ca prefect și nu a avut nimic de obiectat”, a spus senatorul Eugen Dogariu, primul candidat pe lista PSD Timiș pentru Senatul României. El a răspuns astfel atacului lui Alin Nica, președintele interimar al PNL Timiș, care a spus că Eugen Dogariu nu a prea fost văzut în acest mandat prin Senat.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*