Politic

Nicolae Birău şi Adrian Pau deschid listele Pro România pentru alegerile parlamentare

Nicolae Birău şi Adrian Pau deschid listele Pro România pentru alegerile parlamentare
Adora Beauty

Pro România filiala Timiș și-a desemnat candidații pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

Astfel, Nicolae Birău şi Adrian Pau deschid listele Pro România. Prima poziţie la Senat va fi ocupată de primarul comunei Variaş si coordonatorul Pro România Timiș, Nicolae Birău, iar Adrian Pau pentru Camera Deputaţilor.

Pro România şi ALDE au decis să fuzioneze, așa că la alegeri candidații ALDE vor participa pe listele Pro România.

Pe listele Pro România se regăsesc pentru Senat candidații: Nicolae Birău, Roxana Iliescu, Doru Homorodean, Alin Vâşcu, Ramona Iuhasz.

Iar pentru Camera Deputaţilor: Adrian Pau, Marian Coandă (ALDE), Valentin Korman, Manuel Farca, Cristian Dolecek. „Anunț astăzi candidatura mea pentru mandatul de senator din partea partidului ProRomaniaTimiș. Împreună cu colegii mei am depus candidaturile pentru alegerile din 6 decembrie. Drept urmare, mă veți găsi pe liste locul 1 la Senat, în timp ce  Pau Adrian va fi pe primul loc la Camera Deputaților.

Experiența acumulată în administrația locală, la nivel județean, dar și dorința de a găsi rezolvare pentru toate problemele cu care m-am confruntat la acest nivel ani la rând, m-au determinat să fac acest pas. Vă cer încrederea pentru a fi parte dintr-un nou proiect politic în centrul căruia să fie din nou cetățenii.

Știu că vă pot reprezenta cu cinste și demnitate în Parlamentul României din postura de senator, motiv pentru care vă cer să-mi fiți alături!”, a transmis Nicolae Birău, coordonator Pro România Timiș.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*