ELECTORAL

Marian Coandă, candidatul ALDE la funcția de consilier județean: “V-am prezentat proiecte sustenabile și oameni capabili să îndeplinească aceste proiecte, fiind convinși că veți alege varianta cea mai bună pentru următorii patru ani” (P)

Marian Coandă, candidatul ALDE la funcția de consilier județean: “V-am prezentat proiecte sustenabile și oameni capabili să îndeplinească  aceste proiecte, fiind convinși că veți alege varianta cea mai bună pentru următorii patru ani” (P)

Campania electorală pentru alegerile locale este aproape de final, aceasta urmând să se încheie sâmbătă, la ora 7.00.

Aceasta a început pe 28 august şi a fost una atipică. Pentru prima oară, s-a desfăşurat în condiţii stricte de securitate sanitară, generate de pandemia de coronavirus.

Dragi cetățeni, am ajuns la sfârșitul campaniei, în care v-am prezentat ceea ce ne-am dori să realizăm împreună cu dumneavoastră. V-am prezentat proiecte sustenabile și oameni capabili să îndeplinească  aceste proiecte, fiind convinși că dumneavoastră veți alege varianta cea mai bună pentru următorii patru ani. Nu promitem, ci vom face împreună pentru dumneavoastră. Și doar printr-o administrație publică locală cu oameni competenți în funcție se poate realiza, fiindcă se face pe bani publici și tocmai din acest motiv trebuie să se țină cont de nevoile fiecărui cetățean.

De aceea votați oamenii capabili care să pună proiectele în practică”, a transmis Marian Coandă, candidatul ALDE la funcția de consilier județean.

 

Comandat de ALDE Timis

Realizat de MUSAT OANA PFA

CMF 21200063.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*