Educație

Ce a decis Comitetul Județean pentru Situații de Urgență în privința a trei școli

Ce a decis Comitetul Județean pentru Situații de Urgență în privința a trei școli
Adora Beauty

Prefectul Liliana Oneț a convocat o ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență în cadrul căreia s-a luat Hotărârea privind privind schimbarea scenariului pentru desfășurarea cursurilor la unele instituții de învățământ din județul Timiș

Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență a fost luată ținându-se cont de propunerea Inspectoratului Școlar al Județului Timiș și având în vedere Hotărârile Consiliilor de Administrație ale Liceului Teoretic Grigore Moisil din Timișoara și Școlii Gimnaziale Pișchia – emise cu avizul Direcției de Sănătate Publică Timiș. Deciziile au fost luate din cauza faptului că, la nivelul școlilor, au apărut cazuri de infectare cu virusul SARS COV2.

În urma analizei situației existente, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Timiș, întrunit în ședință extraordinară e emis Hotărârea în baza căreia:

Art1. Se suspendă temporar activitățile didactice care presupun prezența față în față la Liceului Teoretic Grigore Moisil din Timișoara, pentru activitatea din sediul de pe str. Ghirlandei nr. 4 cursurile desfășurându-se on line (scenariul roșu), începând cu data de 22 septembrie 2020 pentru o perioadă de 14 zile.

Art. 2. Se suspendă temporar activitățile didactice care presupun prezența față în față la Școala Gimnazială Bencecu de Sus, structură a Școlii Gimnaziale Pișchia, cursurile desfășurându-se on line (scenariul roșu), începând cu data de 22 septembrie 2020 pentru o perioadă de 14 zile.

Art.3. Se aprobă trecerea pe scenariul 2, (scenariul galben, hybrid learning) a Școlii Gimnaziale Parța, începând cu data de 22 septembrie 2020.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*