Turism

Cum poţi ajunge în Africa fără să ieşi din Europa. Foto

Cum poţi ajunge în Africa fără să ieşi din Europa. Foto

Serengeti Park din Hodenhagen este în topul celor mai iubite parcuri de distracții din Europa, deoarece aici ai posibilitatea de a te întâlni cu peste 1,500 de animale care ocupă un spațiu generos. Este un concept inovator de parc de distracții, deoarece are la bază atât grădină zoologică, cât și parc național și totul se întinde pe o suprafață de 110 hectare.

În nordul Germaniei, foarte aproape de orașul Hannover, se află Parcul Serengeti, cel mai mare safari din Europa cu peste 1.500 de animale, printre care 200 de maimuțe și un parc de distracții cu peste 40 de atracții. Dacă plănuiești să descoperi Serengeti Park cu siguranță nu vei regreta.

Cum ajungi acolo?

Wizz Air are zboruri București – Hannover, la prețuri foarte accesibile. Zborul durează două ore şi jumătate. Din Hannover poți închiria o mașină pentru a ajunge în parc sau poți merge cu trenul spre Hodenhagen. La 500 de metri de aeroport se află gara Hannover Flughafen. Călătoria va costa aproximativ 10 euro și va dura 40 de minute.

Parcul este deschis în perioada 30 martie – 3 noiembrie, depinde și de vreme. Cea mai bună perioadă este în timpul sezonului uscat (de la sfârșitul lunii iunie până la începutul lunii octombrie). În acest timp, parcul oferă cea mai bună vizionare a faunei sălbatice. Animalele sunt mai ușor de observat, deoarece se concentrează în jurul lacurilor și a râurilor, iar vegetația este în plină viață, veți avea parte de zile însorite și puține ploi, potrivit pentru un safari.

Poți înnopta în cabanele parcului unde vei avea ocazia să petreci o noapte foarte aproape de animale. Toate drumurile rămân deschise pe parcusul noații pentru oaspeții cabanelor așa că poți să călătorești cu barca sau să mergi în safari pe timp de noapte. Sunt o mulțime de oportunități diferite pentru doritorii de aventuri palpitante, dar și pentru cei care vor să se relaxeze. Există șapte tipuri de cabane disponibile direct în parcul Serengeti.

Animalele sunt prietenoase și le vei putea vedea de aproape pentru că majoritatea vin direct la geamul mașinii. Nu vei avea voie să cobori din mașină decât în anumite zone, iar animalele precum tigrii, leii și leoparzii sunt în general mai departe de drum, însă mai târziu le vei putea da de mâncare elefanților și puilor de capră sălbatică. După ce treci de animale vei descoperi parcul de distracții. Prețul biletului include acces la toate atracțiile ce sunt potrivite pentru toate vârstele.

Un bilet pentru adulţi costă 36,50 euro, iar copii vor plăti 26,50 euro. Grupurile beneficiază de reduceri.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*