Administrație

Primăria Sânmihaiu Român a început implementarea platformei de digitalizare CityOn

Primăria Sânmihaiu Român a început implementarea platformei de digitalizare CityOn

Primăria Sânmihaiu Român a început implementarea platformei de digitalizare CityOn. Un prim pas în acest sens este punerea la dispoziția contribuabililor a posibilității de a plăti impozitele și taxele locale online cu ajutorul cardului bancar.

Portalul CityOn facilitează schimbul de informații între Primăria Sânmihaiu Român și cetățeni, atât în cazul persoanelor fizice, cât și în cel al persoanelor juridice.

Utilizatorii care accesează acest portal de E-Administrație beneficiază de un acces deosebit de facil la informațiile care îi vizează direct, cum ar fi obligațiile privind impozitele si taxele, contractele sau stadiul unor cereri care au fost adresate instituției.

Aici puteți afla informații despre actele necesare, puteți descărca formulare tipizate cât și alte documente care țin de compartimentele de Impozite și Taxe/Comercial.

“Portalul CityOn se extinde pe zi ce trece, fiindu-i adăugate noi funcționalități și module menite să reducă birocrația și să faciliteze interacțiunea dintre cetățean și Primărie. Multe dintre facilitățile portalului le puteți accesa fără a avea cont de utilizator (consultarea obligațiilor de plată, plata amenzilor și a altor taxe etc.), dar pentru a putea profita de întregul pachet de servicii pe care vi l-am pus la dispoziție, vă rugăm să vă creati un cont de utilizator”, transmit reprezentanții Primăriei Sânmihaiu Român.

CUM SE PROCEDEAZĂ?

În primul rând, pentru a vă putea proteja datele cu caracter personal, este nevoie de autentificare.Se completeaza online o solicitare, care va fi mai apoi confirmată prin adresa dumneavoastră de e-mail.

 În termen de 30 de zile cererea va fi soluționată și veți primi pe e-mail un link prin intermediul căruia vă veți seta parola contului.

 Paşii care trebuie urmaţi pentru crearea contului sunt intuitivi şi rapid de parcurs.

Pentru a vă înregistra, vă invităm să accesați: https://aplxpert.ro/UAT/SanmihaiuRoman sau https://www.sinmihaiuroman.ro/, secțiunea plăți online.

(Foto: Smart City Blog)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*