Sănătate

Director nou la DSP Timiș. Flavius Cioca preia conducerea

Director nou la DSP Timiș. Flavius Cioca preia conducerea

Direcția de Sănătate Publică Timiș are o nouă conducere. Este vorba despre Flavius Cioca. Acesta a preluat funcția de conducere fiind numit, prin ordin de la minister, director executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Timiș.

Dezvoltarea proiectelor de cercetare cardiovasculară se află printre cele mai importante domenii ale cercetării medicale internaționale, iar aplicația medicului Mihaela Valcovici a obținut o confirmare de succes prin cooptarea domniei sale în cadrul colectivului de cercetare al Cardiovascular Research Institute din New York, Broadway.

Considerăm pe deplin justificată decizia de încetare a mandatului de management pe care medicul Mihaela Valcovici îl exercita la conducerea DSPJ Timiș, pentru perioada următoarelor luni, timp în care va face parte din echipa internațională de cercetare din New York. Ca urmare a solicitării doamnei doctor Mihaela Valcovici de încetare a activității de director executiv, prin ordinul Ministerului Sănătății, domniei sale îi încetează mandatul de director executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Timiș. Domnul doctor Flavius Cioca a fost numit în funcția de director executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Timiș. Numirea sa vine într-un moment de maximă importanță pentru gestionarea segmentului de sănătate publică pentru populație”, au transmis reprezentanții DSP Timiș.

Flavius Cioca a deținut din data de 13 aprilie 2020, funcția de director executiv adjunct sănătate publică în cadrul DSP Timiș.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*