Administrație

Primarul Bunescu: școlile și grădinițele din Giarmata sunt pregătite să primească copiii în cele mai bune condiții. Foto

Primarul Bunescu: școlile și grădinițele din Giarmata sunt pregătite să primească copiii în cele mai bune condiții. Foto
Adora Beauty

Peste mai puțin de o lună începe școala și grădinița, iar părinții cu care am discutat mi-au transmis îngrijorările lor față de situația legată de pandemie.

Vreau să vă dau asigurări că școlile și grădinițele din Giarmata sunt pregătite să primească copiii în cele mai bune condiții, a transmis primarul Virgil Bunescu.

În perioada în care ele au fost închise, noi am continuat să investim pentru a avea condiții de învățământ și de igienă la cele mai înalte standarde.

La Grădinița fostului IAS, de la gară, tocmai au sosit utilaje noi: un frigider și o mașină de spălat profesionale, care completează restul dotărilor pentru pregătirea mesei și pentru asigurarea igienei. Sunt dotări eficiente și de cea mai bună calitate.

De altfel, de când am ajuns primar, m-am luptat mai întâi să preluăm spațiul fostei grădinițe IAS, care se afla în litigiu, apoi am căutat fonduri și ne-am străduit să o transformăm într-o grădiniță modernă, chiar dacă pentru o perioadă copiii au trebuit să suporte condițiile de șantier. Rezultatul a meritat din plin! Asta pentru că și eu, ca și dumneavoastră, am copii și nepoți și mă preocupă ca toți să aibă condiții din cele mai moderne.

Cred că sunt multe grădinițe de la oraș care nu au condițiile pe care le avem noi la Giarmata! Dar asta nu s-a întâmplat așa, peste noapte. Este rezultatul unor mari eforturi și a muncii susținute pe care administrația condusă de mine a depus-o în ultimii ani“, a mai spus Virgil Bunescu.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*