ELECTORAL

ALEGERI LOCALE 2020: Titu Bojin, candidatul ALDE la Consiliul Județean și-a depus candidatura

ALEGERI LOCALE 2020: Titu Bojin, candidatul ALDE la Consiliul Județean și-a depus candidatura

Titu Bojin, candidatul ALDE Timiș la șefia Consiliului Județean și-a depus marți după-amiază la Biroul Electoral Județean dosarul de candidat, dar și listele şi dosarele candidaților pentru funcțiile de consilieri județeni.

Acesta a venit însoțit de membrii ALDE Timiș: Valentin Tudorică, Marian Coandă, Adrian Popescu, Daiana Vicol și alții.  “Am depus candidatura la Primăria Timișoara cu lista completă, am depus candidatura la CJ cu listele complete. Avem lista completă la Lugoj și în aceste condiții putem spune că suntem în grafic față de ceea ce ne-am propus. Ne-am programat să câștigăm alegerile și sigur sperăm că ziua de azi să fie de bun augur pentru ALDE Timiș. Sunt convins că toți candidații pe care ALDE îi are vor fi atenți la tot ce se întâmplă în această lună până la alegerile din 27 septembrie. Vom câștiga președinția CJ, vom face un scor cu două cifre la CJ și la Primăria Timișoara și sunt convins că atât eu, cât și domnul Adrian Popescu care este candidatul la Primăria Municipiului Timișoara, cât și ceilalți colegi care sunt azi prezenți la depunerea candidaturii se vor strădui ca să realizăm aceste lucruri pe care eu le spun. Vom avea o campanie de bun simț, o campanie în care nu vom împroșca pe nimeni, nu vom denigra pe nimeni, dar vom răspunde de fiecare dată când aceste lucruri se vor întâmpla la adresa noastră.Le transmit timișenilor să aibă încredere în Titu Bojin. Județul Timis are nevoie de Titu Bojin, un om cu experiență, un om care poate să facă și a demonstrat că a făcut, în continuare fiind omul de care ei au nevoie și cu care se pot unge la rană din când în când. Îi rog să voteze ALDE Timiș, toți candidații și președintele CJ”, a declarat Titu Bojin, candidat ALDE Timiș la președinția Consiliului Județean Timiș.

 „Vreau să-i mulțumesc domnului Titu Bojin că a ales să vină alături în tabăra noastră pentru a demonstra adevăratele valori liberale, atât în județ cât și în municipiul Timișoara. În momentul de față administrația împreună cu conducătorul acesteia este sub formă dictatorială, nu face bine Timișoarei. Avem un program constructiv, bun și beneficiem de experiența administrativă a domnului Titu Bojin pentru că, așa cum se știe, Timișul are nevoie de Titu Bojin. Subsemnatul împreună cu echipa mea de consilieri avem niște programe de dezvoltare, întrucât eu sunt un timișorean care cunoaște toate problemele Timișoarei pe care le cunosc toți timișorenii. De aceea doresc ca electoratul timișorean să facă o alegere bună, să aleagă adevăratele valori liberale în acest sens”, a transmis Adrian Popescu, candidatul ALDE Timiș la Primăria Municipiului Timișoara.

Galerie foto:

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*