Economic

KiK deschide al doilea magazin din Timișoara (P)

KiK deschide al doilea magazin din Timișoara (P)

KIK, cel mai popular retailer de îmbrăcăminte la preț redus din Germania, cu o reţea de peste 3.500 de magazine în Europa, a deschis primul magazin din Moșnița Nouă, ajungând la 41 de unități deschise în România.

Inaugurarea oficială a magazinului KIK din Moșnița Nouă a avut loc joi, 13 august. Clienții au fost așteptați cu numeroase surprize, printre care reduceri de 10% la toate produsele. Noul magazin are o suprafață de peste 700 mp, vizitatorii având posibilitatea să aleagă dintr-o gamă variată de peste mii de produse.

Timișorenii ne-au primit cu brațele deschise anul trecut, atunci când am lansat primul magazin. Pentru că cererea este mare,atât pentru zona de haine pentru întreaga familie, cât și pentru decorațiuni sau produse de casă, dezvoltarea magazinelor KIK în această zonă a devenit o prioritate pentru noi. Vom reveni șicu alte surprize anul acesta, declară Raluca Hartmann, Director General, KIK România.

Din grijă pentru clienți și angajați, magazinul KIK din Moșnița Nouă este complet sigur și respectă toate măsurile sporite de protecție și prevenție aplicate în rețeaua KIK România:

Toate suprafețele de contact și obiectele des utilizate de clienți și angajați sunt dezinfectate frecvent, de mai multe ori pe zi;
Magazinul este dotat cu stații cu dezinfectant de mâini;
Casele de marcat sunt dotate cu geamuri de protecție din plexiglas;
Pe podeaua din zonele de trafic sunt amplasate benzi care indică distanța de siguranță de minim 2 metri;y
Toți angajații cunosc si respecta măsurile de prevenție.

Acesta este al treilea magazin deschis de KIK România în anul 2020în luna mai fiind deschis un nou magazin în Slatina, urmat de primul magazin KIK din Cluj Napoca în iuliecompania continuă și în acest an planurile de expansiune.

Deja foarte cunoscut pe piața din Europa, retailerul de tip discount, KIK, comercializează atât îmbrăcăminte și încălțăminte pentru femei, bărbați și copii, cât și decorațiuni interioare, cosmetice, jucării, papetărie și produse pentru animalele de companie la prețuri accesibile.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*