Administrație

Cum vor arăta viitoarele blocuri ANL din Recaș/ VIDEO

Cum vor arăta viitoarele blocuri ANL din Recaș/ VIDEO
Adora Beauty

Agenția Națională pentru Locuințe construiește în orașul Recaș blocuri pentru tineri.

Primăria orașului Recaș a pus la dispoziție un amplasament P+ 3 destinat închiririerii de locuințe tinerilor până în 35 ani. Această investiție presupune construcția a 60-70 de apartamente cu o cameră și cu două. Locația se află lângă Piața Agroalimentară din Recaș.

Potrivit primarului orașului Recaș, Teodor Pavel, în prezent muncitorii lucrează de zor pentru a putea termina finisajele, iar autoritățile locale s-au angajat că vor amenaja nu doar aleile, ci și spațiile verzi și vor asigura racordarea la utilități. Locuințelor vor putea fi date în folosință primăvara viitoare. “Blocul are 32 de apartamente, din care 16 cu o cameră și 16 cu 2 camere. ANL îl aduce finisat complet, primăria suportă doar cheltuielile utilităților. Mă refer la apă, curent, gaz, canalizare. Termenul limită pentru darea în folosință era 1 octombrie 2020, din cauza problemelor cu virusul Covid 19 s-a mai amânat darea în folosință și am înțeles că în jurul datei de 15 mai anul viitor va fi gata. Este destinat tinerelor familii din Recaș, sub 35 de ani. Se va desemna o comisie, solicitări avem deja peste o sută. Cum spuneam, se va forma o comisie și se vor sorta dosarele și se va face repartizarea locuințelor în baza unor criterii foarte bine stabilite și riguros”,  a precizat edilul orașului Recaș, Teodor Pavel.

În plus, pentru a face față solicitărilor tinerilor din satele aparținătoare, primăria a pus la dispoziție 300 de loturi pentru case în satul Izvin.“În paralel mai avem un PUZ cu 60 de locuri de casă. Mai rezolvăm și acolo o parte din cereri și suntem în perspectiva unui PUZ de dimensiuni mai mari în satul Izvin, vreo 300 de loturi pentru tinerii sub 35 de ani”, a mai spus primarul Teodor Pavel.

VIDEO aici:

 

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*