Politic

Dobra către liberali: „Lăsați-mi viața privată în pace!”

Dobra către liberali: „Lăsați-mi viața privată în pace!”

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra, candidat la un nou mandat în fruntea instituţiei, le atrage atenţia contracandidaţilor săi politici să îi lase familia în pace.

„Dragi lugojeni,

Ați observat deja că nici nu a început oficial campania electorală că liberalii din Timiș și-au arătat deja micimea și putregaiul, care se ascund în onorabilele intenții cu care vor să prostească lumea.

Fără caracter, fără repere sau principii, liberalii lugojeni – în frunte cu “stimabilul” Claudiu Buciu, un fel de turist prin Lugoj, care doar în preajma alegerilor “moare” de grija lugojenilor – au apelat la cel mai josnic atac. Pentru că în activitatea mea profesională nu a găsit nimic de ce ce să se agațe, domnul Buciu, s-a gândit, ca un “bărbat adevărat”, să se lege de familia mea. Atât a putut!

Stimați liberali din Lugoj,

UN LUCRU SA FIE CLAR: Viața mea privată nu vă privește. De familia mea nici nu sunteți demni să vorbiți și nu au ce căuta în mizeriile voastre!

Cu “fața crispată” sau nu, fiecare e așa cum l-a lăsat Dumnezeu și spre deosebire de voi, eu am puterea să mă uit în ochii timișenilor.

Nimeni nu e mai presus de lege! Ar fi trebuit să știți asta chiar și dumneavoastră, domnule Buciu, “onorabil” jurist. Să nu intrăm în detalii, pentru că lugojenii cunosc foarte bine învârtelile pe care le-ați făcut.

Cât despre legalitatea mash-urilor mele, dacă vă preocupă atât de tare subiectul, interesați-vă direct la firma cu care PSD Timiș a încheiat un contract pentru amplasarea lor.

Acestea fiind spuse… TIMISUL MERGE CU DOBRA! Cred că cetățenii au văzut ce puteți și ce caracter aveți.

Vă salutăm din mers!

ATÂT!”, a transmis, sâmbătă, Călin Dobra.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*