Politic

Călin Dobra: “Guvernul PNL a scăpat hățurile, Timișenii, mințiți cu nerușinare”

Călin Dobra: “Guvernul PNL a scăpat hățurile, Timișenii, mințiți cu nerușinare”
Adora Beauty

Guvernul PNL și autoritățile locale liberale în frunte cu Direcția de Sănătate Publică Timiș au scăpat situația de sub orice control și vor să își șteargă urmele cu nerușinare, prin măsurile care încalcă drepturile cetățenilor.

Restricționarea programului celor din domeniul Horeca, fără o consultare prealabilă cu cei direct afectați, este doar acoperirea pentru ca populația să nu afle de dezastru pe care l-au provocat. Este afirmația făcută de președintele CJ Timiș și vicepreședintele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, Călin Dobra.

Ca vicepreședinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență am aflat abia astăzi că laboratoarele care fac teste în județ nu fac față, iar substanțele necesare, reactivii, lipsesc. Este halucinant ca până acum să nu știm acest lucru, ca să putem lua măsurile necesare și să alocăm, măcar de la nivel județean, fondurile necesare. Ni s-au ascuns tuturor informații vitale, care pun în pericol sănătatea populației, iar restricțiile care se impun acum sunt doar praf în ochii oamenilor. În ochii noștri, ai tuturor”, a declarat președintele CJ Timiș, Călin Dobra.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*