Eveniment

22 de străini depistați ilegal în Timișoara

22 de străini depistați ilegal în Timișoara

Poliţiştii de imigrări din Timiș au depistat, în Timișoara, 22 de bărbați, cetățeni străini, care nu au putut face dovada legalității șederii pe teritoriul României, acțiune desfășurată în cooperare cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș. Polițiștii continuă cercetările pentru luarea măsurilor legale ce se impun, acțiunea fiind în desfășurare.

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări al judeţului Timiș în cooperare cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș, au desfăşurat, astăzi, o acţiune în scopul combaterii şederii ilegale a cetăţenilor străini, pe raza de competenţă. În cadrul activităţii întreprinse au fost depistați, la o locație de cazare din Timișoara, 22 de bărbați, cetățeni străini, care nu au putut face dovada legalității șederii pe teritoriul țării noastre.

Persoanele au fost conduse la sediul Serviciului pentru Imigrări al judeţului Timiș, iar în urma verificărilor preliminare efectuate, poliţiştii au stabilit că acestea au intrat ilegal pe teritoriul României.

Acțiunea este în desfășurare, polițiștii de imigrări împreună cu polițiștii din cadrul Sectorului Teritorial al Poliției de Frontieră Timiș continuă cercetările pentru luarea măsurilor legale ce se impun.

***

Inspectoratul General pentru Imigrări, prin structurile sale teritoriale, continuă organizarea unor astfel de acţiuni privind combaterea şederii ilegale, solicitând cetăţenilor străini să acorde interes reglementării legale a dreptului de şedere pe teritoriul României.

„Contăm pe respectul cetăţenilor faţă de legislaţia în domeniul imigraţiei şi îi invităm să ne contacteze pentru orice problemă legată de aplicarea prevederilor legale în domeniu, la tel:0256/402433 sau utilizând adresa de email: tm.igi@mai.gov.ro”, au transmis cei de la Imigrări.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*