Administrație

Robu: prezența atât de numeroasă a ţânţarilor nu se datorează nepăsării cuiva, ci condițiilor meteo

Robu: prezența atât de numeroasă a ţânţarilor nu se datorează nepăsării cuiva, ci condițiilor meteo

După ce mai mulţi timişoreni i s-au plâns primarului că ţânţarii sunt numeroşi şi agresivi şi le creează neplăceri, Nicolae Robu a reacţionat pe pagina sa de Facebook.

“Stimați timișoreni,

Mă adresez dv legat de problema țânțarilor. Știu cât de enervantă, cât de greu de suportat este agresiunea lor, o simt și eu, alături de dv, pe propria-mi piele și încă cu o sensibilitate la înțepătura lor crescută, la limita alergiei.

Vă rog să înțelegeți, însă, că prezența atât de numeroasă a acestor vietăți nu se datorează nepăsării cuiva, ci condițiilor meteo.

În ultima săptămână din iunie s-a stropit masiv, cu substanțele de rigoare – substanțe verificate, vă asigur, autorizate de autoritățile sanitare-, atât de la sol, cât și din aer -și sunt convins că ați văzut cu toții avionul la lucru în mai multe rânduri-.

Necazul este, însă, că au venit acele ploi abundente, zilnice și, pe de o parte, au compromis parțial rezultatele prea proaspetei intervenții, iar pe de altă parte, au făcut imposibilă o nouă rundă.

Noi avem comandă pentru o nouă intervenție, vă asigur că nu ne uităm la bani când e vorba de confortul nostru, al celor ce trăim aici, împreună, dar știți bine că și în ultimele 24 de ore a plouat -și iarăși plouă, chiar acum- și în continuare vremea este anunțată instabilă.

Ca să nu facem cheltuiala degeaba, fără efectele dorite, e nevoie, conform normelor tehnologice în speță, să se scurgă un anumit timp de la ultima ploaie și apoi să nu plouă un anumit timp după intervenție”, a transmis primarul Timişoarei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*