Administrație

A început modernizarea și extinderea la 4 benzi a străzii Mareșal C-tin Prezan (Lidia)-Venus

A început modernizarea și extinderea la 4 benzi a străzii Mareșal C-tin Prezan (Lidia)-Venus

Una dintre cele mai circulate străzi din Timișoara, Mareșal C-tin Prezan, a intrat în șantier pentru un an și patru luni. Sectorul de drum este amplasat în zona de sud-est a municipiului și face legătura între Calea Martirilor 1989 și Piața Gheorghe Domășneanu. Străzile care vor fi amenajate au o lungime de 1816 m.

Potrivit reprezentanților primăriei, strada Mareșal C-tin Prezan va avea două benzi de circulație pe sens, încadrată cu bordură și rigolă la bordură. Strada Venus va avea două benzi de circulație pe sens, încadrată cu bordură și rigolă la bordură.

În plus, se va amenaja un sens giratoriu la intersecția dintre străzile Mareșal C-tin Prezan și bd. Sudului cu 3 intrări/ieșiri, dar și un sens giratoriu la intersecția dintre străzile Mareșal C-tin Prezan, Venus și Calea Urseni cu 3 intrări/ieșiri, vor fi piste de biciclete pe ambele sensuri cu lățime între 1-2 m, trotuare pe ambele părți  cu lățime între 1-2,50m, zone verzi pe o suprafață de 19.550 mp, extinderea rețelei de troleibuz  până la bd. Sudului.

Valoarea contractului: 41.740.503 lei cu TVA. Executantul este SC STRABAG SRL. Durata execuției lucrărilor este de 16 luni.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*