Administrație

Proiect blocat în şedinţa Consiliului Local Timişoara

Proiect blocat în şedinţa Consiliului Local Timişoara

Joi, în şedinţa ordinară a Consiliului Local Timişoara, pe ordinea de zi s-a aflat și un proiect de hotărâre prin care Primăria Timișoara își exprima intenția de a vinde, prin licitație publică, o proprietate pe care o deține la Poiana Mărului. Consilierul local de la PSD Gabriela Popovici, alături de colegii săi din partid şi de consilierul independent Adrian Orza, a reuşit blocarea proiectului.

Pensiunea Bistra a fost cumpărată de Primăria Timișoara în anul 1937, apoi a fost naționalizată. S-a reușit recuperarea ei la începutul anilor ‘90. Proprietatea este compusă din 4.600 mp de teren și o clădire S+P+E, cu o amprentă la sol de peste 900 m.

„O clădire impresionantă! Primăria ar putea să o reabiliteze și să ofere copiilor un spațiu pentru tabără sau să o concesioneze. Din punctul nostru de vedere – al colegilor mei și al meu- o proprietate nu se vinde, o rentabilizezi pentru a obține venituri o lungă perioadă de timp, nu doar pe moment. Primăria dorea să o vândă sub pretextul obținerii unor venituri la bugetul local. Motivul real? Cine știe…”, a precizat consilierul local al PSD Gabriela Popovici.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*