Politic

PSD Timiş: Eveniment comunal deschis cu mare fast, evidentă opulență, multă aroganță şi… nerespectarea legii la Liebling

PSD Timiş: Eveniment comunal deschis cu mare fast, evidentă opulență, multă aroganță şi… nerespectarea legii la Liebling

Politicieni marca PNL, parlamentari, consilieri județeni și locali, în frunte cu primarul comunei Liebling şi primarul municipiului Timişoara, “marele fotbalist” Robu, au deschis arena de 150 de locuri şi 200.000 euro cheltuiți, pentru că dacă erau bani investiți, atunci ar fi fost alocați pe proiecte de real ajutor pentru comunitate, a transmis, luni, PSD Timiş.

Social-democraţii mai precizează că de la eveniment nu au lipsit opulența şi aroganța cu specific PNL, iar mingea a “aterizat” pe teren cu elicopterul. Probabil PNL Timiș speră, ca peste ani, să se scrie și în cartea de istorie despre această măreață realizare!

“Cât despre nerespectarea legii, în plină pandemie, ar fi de apreciat că: în timp ce colegii lor liberali din Guvern nu ştiu cum şi ce să mai facă să închidă, din nou, românii în case şi să îi bage în stare de urgență (se știe de ce!) … au înghesuit publicul spectator să îi aplaude, într-un număr mult prea mare, fără măști și fără distanțare socială! Și, da, i-ați pus în pericol! Să vă spunem ceva ce poate bănuiți deja: românii vor să vadă ce măsuri se vor lua pentru aceste încălcări. Dar oare ce spun guvernanții, colegii voștri de partid, cărora le-ați stricat “jocul”? Ați crezut că ați marcat gol, dar ați riscat ca la vot să realizați că ați înscris autogol… Cu sau fără ironie, au avut totuşi o “scăpare”, la “valoarea” lor: în deschidere ar fi putut cânta o vedetă de talie internațională! Shakira, JLO sau Lady Gaga. Ați ratat! Poate data viitoare…”, au transmis, luni, reprezentanţii PSD Timiş.

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*