Administrație

Noi investiţii la Biled: dispensar, grădiniţă şi sală de sport

Noi investiţii la Biled: dispensar, grădiniţă şi sală de sport
Adora Beauty

Primarul comunei Biled, Cristian David, vorbeşte despre trei investiţii deosebit de importate pentru întreaga comunitate, aflate în diverse stadii de derulare.

„Continuăm lucrările la dispensarul uman, va fi unul dintre cele mai moderne din zonă, lucrarea e făcută din fonduri guvernamentale. Săptămâna viitoare turnăm şi placa de sus şi urmează acoperişul, montarea uşilor şi a geamurilor, finisarea lor. Sperăm ca până la sfârşitul anului să încheiem această lucrare şi să o dăm în folosinţă pentru cetăţenii comunei Biled.

Vom începe lucrările şi la grădiniţa cu program prelungit, care va fi reabilitată în totalitate şi dotată la cele mai înalte standarde tot din fonduri guvernamentale. Acum suntem la partea de demolare a construcţiei acolo unde necesită acest lucru. Din toamnă, grădiniţa va funcţiona în şcoala cu clasele I-IV din Biled până la finalizarea lucrărilor şi darea în funcţiune a noii grădiniţe.

Suntem în etapa de autorizare a unei săli de sport cu 180 de locuri în tribune, un proiect venit prin Compania NaţionaIă de Investiţii, care se ocupă de toate etapele construcţiei şi aşteptăm să ne ocupăm cât mai repede şi de această lucrare”, ne-a spus primarul comunei Biled, Cristian David.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*