Eveniment

Un bărbat care a vrut să se sinucidă pe calea ferată, salvat în ultima clipă

Un bărbat care a vrut să se sinucidă pe calea ferată, salvat în ultima clipă

Astăzi, pompierii militari, alături de câțiva cetățeni inimoși, au reușit salvarea unei vieți.

„Uneori, viața ne supune provocărilor de tot felul. Unele pot fi depășite, iar altele ne pun la grea încercare. Nu judecăm pe nimeni, însă datoria noastră este să ajutăm, sa rămânem salvatorii de vieți. Asta am reconfirmat astăzi!”, au transmis pompierii de la ISU Timiş.

În jurul orei 19:25, ei au primit un apel pe 112, prin care un cetățean disperat anunța că un bărbat stă întins pe calea ferată și că barierele sunt lăsate, iar trenul poate veni în orice moment.

„Fiind în apropierea unității noatre, un echipaj de pompieri cu o autospecială de primă intervenție și un echipaj SMURD, s-au îndreptat de urgență spre locul indicat. Sosiți la locul intervenției, pompierii au observat cum mai multe persoane încercau să ridice bărbatul care stătea întins pe șine. Fără să stea pe gânduri, aceștia au sărit în ajutorul cetățenilor și astfel au reușit să îndepărteze bărbatul din zona de pericol. Nici nu au reușit bine să se îndepărteze de cale ferată când trenul a trecut zgomotos pe lângă ei. Astăzi, acel bărbat a primit o nouă șansă la viață de la niște oameni inimoși care nu au trecut indiferenți pe lângă el. Bărbatul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare. Noi sperăm că el va reuși să depășească problemele care l-au adus la acest gest disperat și că se va bucura încă mulți ani de viață”, au mai transmis, miercuri seara, reprezentaţii ISU Timiş.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*