Sănătate

CJAS Timiş încheie noi contracte cu furnizori medicali

CJAS Timiş încheie noi contracte cu furnizori medicali
Adora Beauty

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Timiș sprijină nevoile asiguraților de a beneficia de servicii medicale, suplimentând numărul furnizorilor medicali. Asfel, pe parcursul lunii iunie se va desfășura o nouă sesiune de contractare pentru anul în curs, pentru următoarele specialități:

– servicii medicale de medicină dentară

– medicină fizică şi reablilitare (recuperare medicală)

– specialitățile clinice – diabet zaharat, nutriţie și boli metabolice, dermatologie, cardiologie, medicină internă, psihiatrie, neurologie, nefrologie, urologie, oftalmologie, psihiatrie pediatrică, ortopedie-traumatologie.

„Măsura are la bază solicitările venite atât din partea furnizorilor de servicii medicale cât și ale asiguraților noștri. Din momentul semnării contractelor cu furnizorii medicali, pacienții pot beneficia mai ușor de asistența medicală de care au nevoie, în cel mai scurt timp posibil,  întrucât  au la dispoziție  un număr mai mare de medici la care pot apela”, a declarat Victor Dumitrașcu, director general CJAS Timiș.

Toate informațiile privind  contractarea și modul de depunere a documentelor necesare pentru fiecare  domeniu de asistență medicală în parte  sunt afișate  pe site-ul instituției.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*