Social

ADID Timiş a organizat concurs de desene online cu prilejul Zilei Internaționale a Mediului

ADID Timiş a organizat concurs de desene online cu prilejul Zilei Internaționale a Mediului

ADID Timș și Zona Specială de Dezvoltare Lions Dinamic Plusreprezentată prin președintele de zonă Ana Crăsneanu, în parteneriat cu CJT au organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Mediului, un concurs de desene online intitulat “Impreuna pentru mediu”.

Astfel, au participat peste 300 de cetateni: reprezentanți ADID, elevi, cadre didactice și voluntari Lions.

Concursul a fost organizat de către ADID Timiș și prin voluntariat, de către membrii Lions, din Zona Specială de Dezvoltare Lions Dinamic Plus în unitățile de învățământ unde activează voluntari Lions.

Prin desenele transmise online, copii au ilustrat importanța protejării mediului.

Concursul a fost organizat pe două secțiuni: învățământ primar clasele I-IV și învățământ gimnazial clasele V-VIII, colectându-se peste 200 de desene. Desenele au fost jurizate astăzi, 05 iunie 2020, în urma organizării unei expoziții în Foaierul de lângă Sala Multifuncțională a Consiliului Județean Timiș.

Premiile concursului constau în: locul I bicicletă, locul II set role și locul III trotinetă pe fiecare secțiune în parte, 100 de tricouri inscripționate și diplome de participare pentru toți elevii participanți și cadrele didactice implicate.

Premiile vor fi distribuite după încetarea Stării de Alertă, cu anunțarea în prealabil a datei de distribuire și festivitate.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*