Administrație

Lucrările de extindere a UPU a Spitalului Județean Timișoara, aproape de start

Lucrările de extindere a UPU a Spitalului Județean Timișoara, aproape de start

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Timișoara intră în cel mai scurt timp într-un amplu proces de extindere și modernizare.

Valoarea lucrărilor este  estimată la 4.4 milioane lei, bani europeni. Se va construi un corp nou cu o suprafață la sol de 355 mp și o suprafață desfășurată de aproape 800 mp, cu subsol, parter și etaj. La parter, se va amplasa o cameră pentru accesul ambulanțelor și o sală nouă de așteptare. De asemenea, vor fi create spații de decontaminare și deparazitare, camere de recepție și triaj, cât și grupuri sanitare. La etaj, va fi creată o sală de curs.

Președintele CJ Timiș, Călin Dobra a mers în teren pentru a discuta cu reprezentanții unității sanitare ultimele detalii tehnice.“O vizită aici era absolut necesară, pentru că am reușit să punem la punct ultimele detalii tehnice ale lucrării, în sine, o mare provocare. Pe de o parte, pentru că activitatea UPU trebuie mutată parțial, iar pe de altă parte, din cauza crizei epidemiologice pe care o traversăm”,  susține șeful CJ Timiș.

Durata contractului este de 25 de luni – 6 de proiectare și 19 luni pentru execuția lucrărilor.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*