Eveniment

Mobilizare serioasă de forţe pentru două femei din Variaş. Ce au făcut

Mobilizare serioasă de forţe pentru două femei din Variaş. Ce au făcut
Adora Beauty

În cursul zilei de ieri, poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Sânnicolau Mare sub coordonarea procurorului  din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare, au efectuat trei percheziţii domiciliare pe raza localității Variaș, la locuințele unor persoane bănuite de contrabandă.

În urma unor activități informativ-opertive poliţiştii Formațiunii de Investigații  Criminale din cadrul Poliției Orașului Sânnicolau Mare s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de contrabandă, fapt pentru care în urma documentării activității infracționale, în data de 26 mai, au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară la trei imobile de pe raza localității Variaș din județul Timiș.

Activităţile au vizat probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite că ar fi comercializat produse accizabile pe raza localităților Variaș, Gelu, Periam şi Pesac, respectiv țigări nemarcate fiscal cu timbru autohton, provenite din contrabandă, fiind prejudiciat bugetul consolidat al statului.

Activitățile desfășurate au vizat două femei de 47 și 53 de ani din Variaș, acestea fiind conduse la sediul poliţiei pentru audieri.

În urma percheziției, polițiștii au descoperit 94.280 de țigarete netimbrate, două telefoane mobile, 32.278 de lei și 9.600 de euro proveniţi din vânzarea ţigaretelor, bunuri ce au fost ridicate în vederea confiscării.

Cele două femei au fost reţinute pentru 24 de ore şi introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiş.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 11 Rurale Sânnicolau Mare și Secției 12 Rurale Periam.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*