Administrație

Angajații CJ Timiș au donat pentru Maternitatea Bega, spital COVID de linia întâi

Angajații CJ Timiș au donat pentru Maternitatea Bega, spital COVID de linia întâi

Aceștia au răspuns pozitiv inițiativei sindicatului format la nivelul instituției și au donat pentru sprijinirea Maternității, unul dintre cele mai importante spitale în lupta cu noul coronavirus.

S-au strâns 10.000 lei, bani din care au fost achiziționate produse de strictă necesitate pentru Clinica de Obstetrică Ginecologie Bega din Timișoara, spital COVID de linia întâi, unde sunt tratați nou-născuții infectați cu noul coronavirus, cât și proaspetele mămici care au contractat virusul.

Cu banii donați s-a reușit achiziționarea de halate medicale – 100 buc., papuci UF – 150 buc., dezinfectant pentru mâini, periuțe și paste de dinți – 71 buc., pijamale bumbac – 150 buc.

„Apreciez spiritul de solidaritate de care au dat dovadă. Orice sprijin pentru spitale este binevenit în acest moment. Dincolo de partea materială, este important ca medicii să știe că le suntem alături și cu toții contribuim la ușurarea eforturilor acestora în lupta cu epidemia”, spune președintele CJ Timiș, Călin Dobra.

La nivel instituțional, de la declanșarea epidemiei, Consiliul Județean a alocat mai mult de 12 milioane lei pentru spitale, în vederea achiziționării de aparatură medicală, a kiturilor de testare, a echipamentelor de protecție și a altor materiale și servicii necesare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*