Eveniment

Razie în Lugoj şi trei comune. Poliţiştii au reţinut 16 permise şi au dat zeci de amenzi

Razie în Lugoj şi trei comune. Poliţiştii au reţinut 16 permise şi au dat zeci de amenzi

Joi, în Lugoj şi pe raza celor trei secţii rurale Belinţ, Găvojdia şi Victor Vlad de la Marina a fost organizată o acţiune cu efective mărite. Acţiunea a fost desfăşurată în două etape, respectiv între orele 08:00-13:00, şi între orele 15:00-20:00, la care au participat 80 de efective formate din poliţişti de  ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, poliţişti din cadrul SAESP Timiş, SICE Timiş, SIC Timiş, luptători SAS.poliţişti locali, jandarmi, reprezentanţi ai Gărzii Forestiere şi ai Primăriei Lugoj.

Poliţiştii au acţionat pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică precum şi pentru verificarea modului de respectare a Ordonanţelor Militare şi a celorlalte prevederi legale, cât şi pentru prevenirea şi limitarea răspândirii noului coronavirus.

Astfel au fost organizate 22 de filtre, legitimate 689 de persoane şi controlate 510 autovehicule. Au fost verificate 12 societăţi comerciale.

Pentru neregulile descoperite, au fost aplicate 129 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 127.040 de lei. Cele mai multe sancţiuni, 93, au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor O.U.G 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Alte 22 de sancţiuni au fost aplicate pentru încălcarea prevederilor Ordonanţei Militare nr.3/2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19, 6 pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, de comerţ sau prestări servicii şi 2 la Legea nr.61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Au fost reţinute 16 permise de conducere şi retrase 4 certificate de înmatriculare.

Totodată, poliţiştii au constatat o infracţiune pentru nerespecatrea regimului armelor şi muniţiilor şi au verificat 12 persoane eliberate din penitenciare.

În această perioadă, poliţiştii vor continua să fie în teren, la datorie, acţionând pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*