Eveniment

IPJ Timiş: “ 1 MAI diferit, dar în siguranţă”

IPJ Timiş: “ 1 MAI diferit, dar în siguranţă”

Încercarea prin care trecem ne afectează pe toţi şi putem ieși cu bine doar dacă respectăm regulile și dacă vom acționa, în continuare, împreună.

Ne apropiem de 1 Mai, care pe lângă Ziua  Internaţională a Muncii este şi o zi marcată prin ieşiri la iarbă verde, grătare şi petreceri. Anul acesta, toţi  trebuie să abordăm altfel această zi şi să respectăm distanţarea socială, să respectăm Ordonanţele Militare şi să rămânem acasă.

Păstrăm distanțarea socială, evităm aglomerațiile şi nu  transformăm aceaste zile în curse  pentru cumpărături. Respectați indicațiile din magazine și păstrați distanța. Respectați orarul de deplasare și aveți grijă de sănătatea dumneavoastră.

Cei aproape 1300  de polițiști, alături de care vor acționa jandarmi, polițiști locali și militari sunt în stradă pentru siguranța dumneavoastră.

“Atragem atenţia că nu vor fi tolerate abaterile de la normele de convieţuire socială sau încălcările prevederilor Ordonanţelor Militare. Nu se va arăta nicio toleranţă faţă de cei care nu inţeleg să respecte efortul colectiv în reducerea numărului de îmbolnăviri cauzate de COVID-19, faţă de persoanele care cu bună ştiinţă nu vor înţelege că de data aceasta vom sărbatori acasă, doar în familie”, precizează IPJ Timis.

În toată această perioadă, se acționează cu efective mărite. Alături de structurile de ordine publică și poliție rutieră,  echipele de luptători ai structurii de Acțiuni Speciale Timiș și ai Jandarmeriei Timiș se vor afla în stradă, pentru un răspuns  prompt în ceea ce înseamnă asigurarea ordinii și liniștii publice.

Pentru sănătatea tuturor, respectați Ordonanțele Militare.

Sancțiunile pentru nerespectarea Ordonanțelor sunt de la 2.000 la 20.000 de lei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*