Eveniment

Razie cu mascaţi în Sânnicolau Mare. Câte amenzi au dat oamenii legii

Razie cu mascaţi în Sânnicolau Mare. Câte amenzi au dat oamenii legii

În cursul zilei de duminică, poliţiştii timişeni au acționat pe raza orașului Sânnicolau Mare şi pe raza celor două secţii rurale, în scopul menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Polițiștii au verificat dacă se respecta prevederile Ordonanțelor Militare în vigoare.

În cadrul acestei acțiuni au fost controlate 41 de autoturisme, 102 de persoane legitimate, 6 societăți comerciale verificate și au fost aplicate 55 de sancțiuni contravenționale, 36 la regimul rutier, 4 la Legea 12/1990, 1 la Legea 407/2006, 1 la Legea 61/1991, 1 la HG 11/2018 și 12 pentru nerespectarea măsurilor de restrictionare a circulației.

În urma a patru verificări privind deținătorii de arme, a fost constatată o infracțiune privind săvârșirea infracțiunii de Nerespectarea Regimului Armelor și al Munițiilor și au fost ridicate în vederea confiscării o armă cu aer comprimat, o armă cu alice și patru cartușe.

De asemenea a fost reținut un permis de conducere și 3 certificate de înmatriculare retrase.

La acțiune au participat 12 polițiști de ordine publică, 2 lucrători din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, 7 lucrători din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, 2 lucrători din cadrul Serviciului de Investigații a Criminalității Economice și un criminalist.

Activitatea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*