Utile

Se lucrează pe drumurile din vest

Se lucrează pe drumurile din vest

Echipele SDN – DRDP Timişoara și alte antreprenorilor care au contract pentru reparații execută, săptămâna aceasta, câteva lucrări pe mai multe drumuri din zona de vest. Astfel, de mâine, vor reîncepe lucrările pe DN 7, în comuna Vladimirescu, jud. Arad. Pe Valea Mureșului antreprenorul PORR continuă reparațiile pe sectorul DN 7 Bârzava – Milova. Pe DN 79A se execută reparații prin stropiri succesive pe sectorul Gurahonț – Vârfurile. Acest tip de lucrări, prin stropiri succesive, se execută și pe DN 68D, Băile Herculane – Baia de Aramă.

➡️ În județul Timiș, pe DN 68A Coșava – Coșevița se continuă reparațiile executate de Axela Construcții.

➡️ În județul Caraș-Severin, au început lucrări de așternere de covor asfaltic pe DN 58 Caransebeș – Păltiniș – Brebu, iar de mâine, 23 aprilie, se va circula cu restricții pe Varianta de Ocolire Caransebeș, unde se va lucra la dispozitivele de acoperire a rosturilor unui pod. Zona de lucrări va fi semnalizată cu semafor temporar.

➡️ Tot de mâine, vor fi lucrări și pe bypass Arad, unde echipa Secției Întreținere Autostrăzi lucrează la montarea de parapet metalic. Alte lucrări vor fi executate la dispozitivele de acoperire a rosturilor la un pod dintre Deva și Orăștie, pe autostrada #A1.

➡️ Parapet metalic se montează și pe malul Dunării, pe DN 57, Dubova – Svinița, apoi în zona localității Berzasca.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*