Eveniment

Individ imobilizat după ce a vrut să jefuiască o femeie pe stradă

Individ imobilizat după ce a vrut să jefuiască o femeie pe stradă
Adora Beauty

Scena incredibile in plina strada in aceasta seara la Timisoara! O femeia a fost tâlhărită, iar prietenul ei care i-a sarit in ajutor, amenintat cu pistolul de catre un individ.

In data de 12.04.2020 în jurul orei 18:00, polițiștii timișeni au fost sesizați cu privire la faptul ca pe strada Cerceilor din Timișoara este un scandal între mai multe persoane, dintre care una amenință cu o arma. La fata locului a fost dirijat de urgență echipajul de jandarmi de pe raza Secției 3 Timișoara,care au încătușat persoana ce amenința cu pistolul.

In urma verificarilor preliminare s-a stabilit ca o tânără de 21 de ani,care a ieșit dintr-un magazin de pe Bulevardul Dâmbovița, a fost observată și lovită de un tanar de 24 de ani, ulterior deposedând-o de suma de 50 de lei. Tânărul a fost observat de prietenul fetei,care a pornit în urmărirea lui. Ajunși pe intrarea Cerceilor, tânărul de 24 de ani a început să-l amenințe cu o armă.

Ulterior s-a reușit imobilizarea tânărului de 24 de ani,de către băiatul respectiv fiind ajutat de alți cetățeni,iar jandarmii din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Timișoara sosiți la fața locului l-au încătușat si predat polițiștilor.

În continuare se efectuează cercetări de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor comiterii faptei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*