Social

Aquatim atenționează: Nu irosiți apa, folosiți-o cu măsură!

Aquatim atenționează: Nu irosiți apa, folosiți-o cu măsură!

Presiunea scăzută sau chiar lipsa apei la robinet sunt probleme cu care se confruntă locuitorii Timișoarei și ai localităților timișene în care operăm, odată cu venirea căldurii și începerea lucrărilor agricole. Cu atât mai mult cu cât suntem în stare de urgență, așadar foarte mulți dintre clienții noștri sunt acasă, Aquatim se așteaptă la consumuri de apă ridicate.

Aquatim revine cu o recomandare importantă pentru această perioadă, spre binele tuturor: folosiți cu măsură apa din rețeaua publică, pentru udarea grădinilor sau a spațiilor verzi existând posibilitatea forajelor proprii.

Orice consum peste medie de apă potabilă – fie că este pentru udatul grădinilor, spațiilor verzi sau pentru uz menajer – va fi resimțit de către toți consumatorii branșați la rețeaua respectivă.

Folosirea rațională a resurselor de apă și prevenirea risipei este o responsabilitate comună, a companiei de apă și a consumatorilor.

Aquatim are competența tehnică pentru a asigura necesarul de apă în aria de operare – forajele și rețelele din exploatare sunt inspectate cu regularitate pentru a preveni avariile, iar pe timp de noapte se refac stocurile din rezervoare.

În numeroase localități, compania a preluat foraje și rețele de alimentare insuficient dimensionate pentru necesarul local de apă și a făcut investiții importante pentru ca și clienții săi din afara Timișoarei să beneficieze de apă suficentă, cu o calitate corespunzătoare la robinet.

În ultimii cinci ani, au fost conectate la rețeaua de apă a Timișoarei localităţile Albina, Ghiroda, Moșnița Nouă, Moșnița Veche, Săcălaz, Sânmihaiu Român, Urseni și Utvin. În toate localitățile din aria de operare au fost instalate contoare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*