Sănătate

Maternitatea Odobescu a intrat în carantină

Maternitatea Odobescu a intrat în carantină

Cinci asistente de la Maternitatea Odobescu din cadrul Spitalului Municipal Timișoara au fost confirmate cu COVID-19.

Cele cinci asistente confirmate pozitiv au fost deja internate la Spitalul de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” din Timișoara.

„Am hotărât să introducem în carantină Maternitatea Odobescu pentru că avem cinci cazuri confirmate de infecție Covid 19 la cinci asistente medicale. Asistenta de la Sala de Nașteri a avut soțul confirmat cu Covid 19, lucrează la Ambulanță și era de o săptămână acasă în izolare. Celelalte patru asistente de la Neonatologie au prezentat ieri simptomatologie ușoară. Noi am hotărât, împreună cu șefii de secție, să le testăm și am avut azi rezultatul pozitiv, moment în care le-am trimis la Spitalul Victor Babeș, iar personalul și pacientele care sunt în Maternitatea Odobescu vor fi testați în această seară. Tot în această seară se lucrează în cadrul laboratorului ca să aflăm rezultatele”, a declarat la Radio Timişoara Olimpia Oprea, managerul Spitalului Municipal.

Managerul Municipalului precizează că maternitatea nu mai face internări și niciun cadru medical și nici pacientele nu mai pleacă din spital.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*