Social

ITM le cere angajatorilor şi angajaţilor să limiteze deplasarea la sediu. Variantele propuse

ITM le cere angajatorilor şi angajaţilor să limiteze deplasarea la sediu. Variantele propuse

Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiş vine în sprijinul angajatorilor, angajaţilor precum şi a persoanelor fizice, ţinând cont de situaţia creată la nivel naţional privind apariţia virusului COVID-19 şi prevenirea transmiterii acestuia.

Conducerea I.T.M. Timiş vine în întâmpinarea persoanelor care au de rezolvat unele probleme la instituţie, de a limita pe cât posibil deplasarea la sediul instituţiei.

Astfel, I.T.M. Timiş pune la dispoziţia tuturor persoanelor mijloacele prin care se pot transmite documentele solicitate de I.T.M. Timiş sau unele solicitări ale dumneavoastră.

Prin e-mail :

controlrm@itmtimis.ro (documentele ce privesc Serviciul Control  Relatii de Munca din cadrul ITM TIMIS)

controlssm@itmtimis.ro (documentele ce privesc Serviciul Control Securitate si Sanatate in  Munca din cadrul ITM TIMIS)

registratura@itmtimis.ro (documentele ce privesc evidenţa muncii , ex. : cereri extrase Revisal, adeverinte de munca, carnete de munca, informari Revisal, solicitari parole, depunere registru de zilieri etc.)

itmtimis@itmtimis.ro mail-ul instituţiei utilizat pentru corespondenţa cu Inspecţia Muncii, cu Instituţia Prefectului Judeţului Timiş, Consiliul Judeţean Timiş, cu toate instituţiile deconcentrate din municipiul Timişoara şi judeţul Timiş, comunicarea cu mass-media şi solicitări informaţii de  interes public- conform Legii 544/2001.

Prin fax: 0256/203678

Prin poştă: I.T.M. TIMIŞ, Splaiul Nicolae Titulescu, Nr.12, Localitatea  Timişoara, jud. Timiş, cod poştal 300167

Prin telefon: Serviciul Control  Relatii de Munca – 0256/407985

Serviciul Control Securitate si Sanatate in Munca 0256/407967

Serviciul Economic, I.T., Audit şi Achiziţii publice 0256/407969

Secretariatul instituţiei  0256/407959

Firmele care trebuie să se prezinte la control, OBLIGATORIU vor suna cu o zi înainte inspectorii de muncă care au emis înştiinţarea de control.

Persoanelor cărora le este necesară deplasarea la sediul I.T.M. Timiş, li se recomandă să poarte mască de protecţie şi să folosească soluţia pentru dezinfectarea mâinilor, aflată la intrarea în sediu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*