Politic

PMP Timiș și-a anunțat candidaţii la Primăria Sacoșu Turcesc și la Uivar

PMP Timiș și-a anunțat candidaţii la Primăria Sacoșu Turcesc și la Uivar

Reprezentanții PMP Timiș și-au anunțat vineri candidaţii pentru funcția de primar la Sacoșu Turcesc și Uivar. Este vorba despre Emanoil Hârceagă, vicepresedinte al Organizației Județene a PMP și viceprimar al comunei Sacoșu Turcesc şi Bogdan Săvulescu la Uivar.

Este un om cu foarte mare experiență administrativă. Toţi locuitorii comunei cred în personalitatea şi în ceea ce domnul Hârceagă poate la un moment dat să arate că a făcut şi că va face”, a declarat Cornel Sămărtinean, preşedinte al PMP Timiş.

La rândul său, Emanoil Hârceagă, candidatul PMP de la Sacoşu Turcesc a explicat că „nu-mi place să-i laud pe cei dinaintea noastră, nici să-i critic. Vrem să aducem comuna Sacoşu Turcesc la un standard european, să fie în fruntea comunelor mari din judeţul Timiş. Este o comună importantă pe harta judeţului Timiş, pe care o pot gospodări alături de viitorii consilieri în cel mai bun mod”.

Bogdan Săvulescu este consilier local și şi-a propus trei obiective mari în cazul în care va ajunge primar. “Dânsul vine în fața noastră cu experiență importantă administrativă și politică. Cetăţenii comunei îl cunosc ca un bun gospodar, un bun cetăţean şi cred că vom câştiga fără doar şi poate și vom arăta ca  se poate face și mai bine în acea comună”, este de părere deputatul Cornel Sămărtinean.

Eu sunt consilier în comuna Uivar de opt ani de zile, am făcut destule lucruri cu echipa mea. În continuare cred că sunt multe probleme de rezolvat la nivel de comună, care este formată din patru sate. Principalul obiectiv al meu este acela de a aduce gazul metan în comună. A doua inițiativă a noastră este accesarea de fonduri europene. Al treilea obiectiv este repararea podeţelor, pentru că am fost semnalat de mai mulţi cetăţeni din comună”, a precizat Bogdan Săvulescu.

Avem nevoie în fiecare localitate de oameni care să câștige acea încredere și acea siguranță a cetățenilor că viitoarea administrație va face lucruri bune pentru ei. Cred că de aici să plecăm la încrederea noastră a tuturor că din sânul nostru se ridică cei mai capabili oameni și vor candida și vor câștiga acele personalități care să facă în folosul comunității lucrurile cele mai bune. Ne uităm la capacitățile lor de încredere în fața cetățenilor, de a face acel management performant în localitățile respective”, a conchis deputatul Cornel Sămărtinean, președintele PMP Timiș.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*