Economic

Program de formare profesională în domeniul economiei circulare la CCIAT

Program de formare profesională în domeniul economiei circulare la CCIAT

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în calitate de partener EIT Climate KIC în Romania, are deosebita plăcere de a vă invita să participați la un program de formare profesională în domeniul economiei circulare, care va avea loc în zilele de 02, 03, 06 Aprilie 2020, între orele 09:00 – 17:00 (pauze de cafea și prânz incluse), la sediul CCIAT, Piața Victoriei nr.3.

Programul are rolul de a îmbunătăți modul în care acționează angajații, făcându-i mai conștienți în ceea ce privește utilizarea resurselor de orice tip, tratarea deșeurilor, folosirea energiei și crearea planurilor de acțiune “circulare”. De asemenea, programul pregătește organizațiile pentru accesarea fondurilor nerambursabile dedicate economiei circulare ale ciclului curent și viitor de finanțare, fiind prefigurate tot mai multe oportunități de acest fel.

Termen de înscriere este 25 Martie 2020.

Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0372-185279, e-mail: cbadulescu@cciat.ro, persoană de contact Cristina Bădulescu – coordonator Hub EIT Climate-KIC/ CCIAT.

EIT Climate KIC este cel mai mare parteneriat public-privat de inovare din Europa concentrat asupra schimbărilor climatice, fiind compus din companii private dinamice, organizații academice de renume și instituții ale sectorului public. EIT Climate KIC a fost creata în anul 2010 de către Institutul European de Inovare și Tehnologie (EIT).

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*