Politic

Deputat de Cluj: Alianța Falcă-Robu-Boc-Bolojan nicio realizare, doar PR politic electoral

Deputat de Cluj: Alianța Falcă-Robu-Boc-Bolojan nicio realizare, doar PR politic electoral

Clujenii, timișorenii, orădenii și arădenii plătesc anual, fără a fi consultați, un PR politic electoral pentru patru primari liberali,  fără nicio realizare comună, intitulat „alianța vestului”, este de părere deputatul PSD Cluj Horia Nasra.

„Două-trei poze în fiecare an, cu cei patru primari, costă comunitățile din Cluj-Napoca și Timișoara, de exemplu, peste 160.000 euro. Practic, cei patru primari spun mereu doar ce vor face, pentru că realizările lipsesc cu desăvârșire: Zero fonduri europene atrase, zero demersuri şi kilometri din autostrada promisă, care urma să conecteze cele patru oraşe, Timişoara – Arad – Cluj-Napoca – Oradea. Chiar dacă trei din cele patru comunități se bucură și de suportul consiliilor județene, trei președinți, fiind alături de cei patru primari, lideri ai PNL, chiar dacă din octombrie au la dispoziție un ministru liberal al transporturilor din zonă și un guvern întreg la dispozție, condus tot de un liberal, pălăvrăgeala politică și PR-ul strict electoral duc în derizoriu această inițiativă”, a transmis, vineri, Nasra.

Deputatul PSD de Cluj mai spune că, având în vedere întâlnirea celor patru primari, de astăzi, din Cluj-Napoca, în prezența ministrului Transporturilor, le solicită să anunțe punctual ce își propune această alianță politică: câți kilometri de autostradă și de cale ferată care să lege cele patru orașe, cu prezentarea aproximativă a costurilor aferente și a termenelor de execuție. „Nu ne interesează proiecte fanteziste, precum Robu care se teleportează la Bolojan și Falcă care vine la Boc printr-un tunel sub Apuseni”, a declarat Horia Nasra, deputat PSD Cluj.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*