Economic

Camera de Diplomație Comercială cu Republica Serbia și-a deschis sediu la Timișoara

Camera de Diplomație Comercială cu Republica Serbia și-a deschis sediu la Timișoara

Relaţiile comerciale dintre România şi Serbia sunt cel mai vizibile în ţara noastră în zona Banatului. Camera de Diplomație Comercială cu Republica Serbia și-a deschis sediu la Timișoara.

Evenimentul de inaugurare a avut loc miercuri. Din echipă fac parte: Marina Rodica Moșulea- președinte, Cosmin Popescu- vicepreședinte, Carmen Rusmir- vicepreședinte, Mladen Galovic- vicepreședinte, Alexandru Dan- vicepreședinte.

Camera de Diplomație Comercială cu Republica Serbia este o organizație non-guvernamentală, non-profit și fără caracter politic. A fost înființată cu scopul de a iniția și organiza relații cu entități guvernamentale și neguvernamentale, pentru dezvoltarea mediului de afaceri.

Din dorința de a adânci relațiile sârbe, cum ar fi domeniul economic, cultural, social, educație, etc. Am considerat că dacă ni s-a oferit această oportunitate, este o provocare. Cu frații noștri de peste graniță putem să consolidăm relațiile, bineînțeles și pentru oamenii de afaceri. Se pot îmbunătății relațiile în domeniul economic și comercial, pe turism se colaborează bine. Vom încerca și pe partea de educație, cu facultățile din Serbia. O să identificăm oportunitățile, necesitățile pentru a putea îndeplini obiecivele pe care nu le-am propus”, a precizat Marina Rodica Moșulea, președintele Camerei de Diplomație Comercială cu Republica Serbia.

Această construcție vine pentru a consolida relațiile dintre companiile din România și cele din Serbia, prin faptul că putem facilita această comunicare. (…) Cred că este mult mai ușor să echilibrăm zona de export-import, beneficiind de o comunicare foarte bună, ăi totodată, ținând cont de numărul de mare de sârbi, de comunitatea sarbă care trăiește în Timișoara”, a transmis Cosmin Popescu, unul dintre vicepreședinții  Camerei de Diplomație Comercială cu Republica Serbia.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*